Razumevanje stav Moneyline pri stavah

Dobrodošli v novem članku iz vaše zabave v Whopu, saj i ostaja naša predstava za vaše spletne igre na srečo. Za vašo spletno stran Whop varujem vsako področje pred družbo, zabavo, tehnologijo in. Eden izmed najhitreje rastočih vidikov team globala je spletno igranje, pa tudi dejavnosti, igralnice in bingo. Vendar menijo, da je snemanje te vrste gibov brezhiben način, da bi lahko končno zaslužili.

  • Ni le enostavno, ampak so na voljo le trije učinki.
  • Dobra parlay stava je običajna notranja stava in se ustvari neposredno iz dveh ali več osebnih stav.
  • To je dejansko mesto za oslabitev, ker sestavljalci priložnosti, ko on ali ona izvaja NBA stvari, se razvijejo v last nocoj.

Košarka 3-pomeni, da denarne linije lahko uporabljajo definicijo “neodločeno” v nasprotju z izenačenjem. Zdaj, ko se naučite razumeti stavne konture, ste se tudi pripravljeni pridružiti športni stavnici. Prepričajte se, da iščete poznavalce, si oglejte njihove izbire in lahko ocenite, koliko je vaša pripravljenost na zmago za posameznike, ki izberejo določeno količino. Nato določijo negativne ali pozitivne kvote glede na raziskavo celotne igre in lahko se zabavate z igrami na srečo. Ko boste začeli s strokovnimi stavami, boste videli, kako imajo lahko nekatere športne stavnice nekoliko drugačne kvote v primerjavi z drugimi. Popolnoma nova negativna številka nakazuje, koliko bi morali dati Jenkijem (130 $), da bi vam pomagali do dobitka sto $.

Zdroj článku | Sledenje konturam iger na srečo In morda boste morali plačati pristojbino za javne igre na srečo

To je glavni razlog, zakaj so kvote za denarno linijo lige NFL vedno enake na vseh straneh in se le malo razlikujejo od spletne strani, da bi vam pomagale. Poleg tega bi lahko našli celotno plačilo od zdroj článku 130 $ (sto $ x 1,3) za posameznike, ki pravilno stavijo sto $ za Joeja Bidna. Če od tega vrnitve odštejete 100 $, boste dobili odličnih 29 $ spletnih sredstev. V tem dvoboju obstaja razlika med njunimi priložnostmi, kar kaže na veliko višje možnosti, da bodo povsem novi Chiefsi donosni v igri. Če je bila igra namenjena uvrstitvi v podaljšek, bodo na ustvarjanje denarne linije vplivali rezultati vašega vpliva.

Razumevanje stav Moneyline pri stavah

Zahtevana izplačila lahko določite z našim kalkulatorjem NHLodds. Ko oddsmakers zažene svoje orise med športnimi stavnicami, popolnoma nova igralska javnost skoraj v trenutku pokaže, kateri del zadeve jim je všeč, in oddsmakers boste ustrezno zamenjali njo ali njega. Ko ste tako zgodnji premiki, vam povedo, kam je javni denar dejansko na začetku šel, to ne bo povedalo celotne zgodbe, dokler ne naletimo na novo možnost zaprtja. Negativna prepričanja, vključno z -1,5, kažejo, da je ekipa dejansko zelo všeč željam 1,5, medtem ko filozofija o vaši samozavesti, na primer +1,5, pomeni, da je skupina slabša zaradi zahtev 1,5. Eden od načinov za igranje tretjega koraka Way Moneyline Hockey je, da vedno pogledate prejšnje rezultate organizacij in morda trenutno delujete.

Kaj pomeni valutna linija +750?

Vse, kar se morate naučiti o stavah na “America’s Federal Activity”. Če ste zaklenili manjšega v +200 in se resno zniža na +160 v mesecu, jih še vedno imate v +200. Takšen, najnovejši slabši igralec se odmakne od +160, da vam pomaga +200, ko stavite.

Preteklo dejanje je, da izberete, ali želite dati veliko stavo ali ne ustvarite mešanico nekaj sicer veliko več znotraj parlay. Igralci lahko isti parlay stavi dodajo številne vogale razpona valut. Morate biti previdni, čeprav, saj igranje na več preferenc pogosto ne bi bilo optimalno, kadar koli faktorizirate priložnost. Odločitev, da naredite runline ali celo valutno linijo, je običajno povezana s tečaji.

Razumevanje stav Moneyline pri stavah

Tako si lahko pomagate pri večji izpostavljenosti, da stavite na odličnega favorita, kot pa da preprosto zmagate pri stavah na slabšega. Preprosto povedano, njegova cena je višja, da ustreza vašemu denarju, če želite staviti na favorita, od tistega, kar lahko ustvarite, če igrate proti slabšemu. Moneylines se poleg tega povezujejo z vsemi prihajajočimi mesti, vključno s stavami na zmagovalca Awesome Bowl ali prihajajoče prvake lige NBA. Naleteli boste na ekipo z odlično denarno linijo, povezano z njim ali njo. Vedno primerjajte med navodili, da poiščete najboljšo možnost denarne linije in povečate izplačila. Moneyline OddsWin percentLoss % +500, tako da lahko +65012percent88percent+700, da vam pomaga +10009percent91percent+1200 drugače more5percent95percent Kot lahko opazite, največji podložniki od +1200 ali višje preprosto zmagajo v 1 od 20 stav.

Stave v nasprotju s prenosom so izjemno priljubljene v ZDA, kljub temu pa delujejo nekoliko drugače glede na NHL. Za boljše poznavanje novega sistema Moneyline lahko navedemo nekaj primerov te vrste po izbiri. Znotraj elementa članka vam bomo natančno povedali, kako deluje decimalna priložnost. Brez skrbi in pozornosti, morda so le zahtevne raziskave – pravzaprav je to le alternativni način za pogovor o tem, kaj lahko povzročite. Če vidite možnost z veliko brez navedbe (na primer -150), to pomeni, da je zagotovo dober stavničar precej prepričan, da bodo izidi prišli.

Razumevanje stav Moneyline pri stavah

To pomeni, da je v prejšnjih treh desetletjih novo dajanje preprosto spremenilo izid stave za 16 odstotkov stran od količine časa. Pri večini drugih 84 odstotkov videoiger pridobi povsem nova priljubljena denarna linija in lahko pokriva najnovejše ponudbe ali pa slabši zmagovalec celotne igre naravnost zmaga. Igranje z denarno linijo je strategija sklenitve stave in tista skupina, za katero menite, da pogosto dokončno osvoji naslov igre, brez potrebe po delnih predujmih.

Celotne pogoje in pogoje najdete tukaj. Izvedite več o današnji večini drugih ponudb na FanDuel Sportsbook Promotions. Prevladovanje stopnje je bil trik, da bi imeli Indiano, zato moramo vsi verjeti, da jim to lahko uspe. Ne samo, da je eden od njih v stiku s kartico vso sezono, vendar so v tem, da imajo ogromno globino števca, ki vam zagotovo ne ustreza.